Lär känna oss

Anneli Rydberg

Hej Anneli Rydberg heter jag! Jag brinner för hela människan och ser livet som ett pussel.
Att få bidra med det som berikar mitt liv gör livet mer levande.

Jag flyttade upp från  Stockholm 1995  nybliven diplomerad massageterapeut på Axelsons gymnastiska Institut för att jobba på Pite Havsbads SPA – avdelning. En fantastisk man höll mig kvar i Piteå och vi har fått två härliga barn tillsammans.

Med åren har jag hunnit med att utbilda mig till spädbarnsmassör på Nordiska föreningen för instruktörer i spädbarnsmassage, hästmassör på Axelsons gymnastiska Institut, SPA  terapeut, Utbildat mig till Rayid konsult (personlig Utveckling genom tolkning av irisstrukturen), familjeträds- akademiker (syskonläsning) som kan används  tillsammans med ögon-läsning.(Utbildad av S.Odén, L.Westerlund & D.Johnson. Dipl. Av Raiyd International, Certified BOS practitioner av S.Odén & Denny Johnson – Founder).
Jag är diplomerad Virya Yoga lärare sedan 2013 och njuter av att hålla pass.

Jag arbetar tillsammans med företaget FitLine,  för allas hälsa och välmående.
Deras produkter hjälper till att förebygga sjukdomar och stöder en god hälsa. Det bästa sättet att behandla en sjukdom är alltid att förhindra att den uppkommer.

Jag har intresse för nonviolent communication (NVC) Där jag vill bidra med att fler människor lär sig att stå upp för sig själva och samtidigt ta in andras perspektiv genom NVC läs mer på: http://www.friareliv.se  (Jag är utbildad av Liv Larsson, Kaj Rung & Marshall B. Rosenberg.

Att lära oss att ha tålamod, lyssna in hur vi och andra mår, bli medvetna, hjälper oss at möta många behov på vår väg. Glöm inte att du bara har en kropp men många val i livet.

Ta väl hand om dig och varmt välkommen !

Anneli Rydberg
Grundare av Hälsosjälen

Hälsosjälen hittar du på NYGATAN 35B & yogakurser på ABF

Jag har flyttar till Nygatan 35 B  Här har jag massage, och hälsocheckar för att förebygga ohälsa.  YOGA har vi  i samarbete med ABF på Rådhustorget i Piteå Kyrkbrogatan 10c

Leyli Afsahi

Jag heter Leyli Afsahi och har utbildat mig till yogalärare vid Axelsons gymnastiska institut, Förutom utbildningen har jag fortbildat mig via kurser och workshops både online, utomlands och i Sverige. 
Jag kommer ursprungligen från Uppsala men bor i Piteå.
Yogan upptäckte jag under min tid på musikhögskolan. Som musiker har yogan varit oerhört värdefull för mig eftersom den hjälpt mig komma ner i varv och att släppa på spänningar. Detta är något jag vill förmedla till andra. För mig är yoga någonting som ska få vara enkelt och tillgängligt för alla!

Kontakta mig:

E-post: leyli.afsahi@gmail.com
Tel: 072-2105011

Leyli Afsahi
Yoga lärare

Karin Barklöf Persson

Akupunktur är en flertusenårig metod att uppnå balans och hälsa. En god hjälp vid exempelvis stressrelaterade symtom, utmattningssyndrom, olika smärttillstånd och så vidare.

Jag heter Karin Barklöf Persson och har en 3-årig utbildning i traditionell kinesisk medicin, Wu Xing skolan och Basmedicin Ersta högskola. Jag är även medlem i svenska akupunkturförbundet.

Läs mer på  : www.barklofsakupunktur.se