Lär känna oss

Anneli Rydberg

Hej Anneli Rydberg heter jag! Jag brinner för hela människan och ser livet som ett pussel.
Att få bidra med det som berikar mitt liv gör livet mer levande.

 

Jag flyttade upp från  Stockholm 1995  nybliven diplomerad massageterapeut på Axelsons gymnastiska Institut för att jobba på Pite Havsbads SPA – avdelning. En fantastisk man höll mig kvar i Piteå och vi har fått två härliga barn tillsammans.

Med åren har jag hunnit med att utbilda mig till spädbarnsmassör på Nordiska föreningen för instruktörer i spädbarnsmassage, hästmassör på Axelsons gymnastiska Institut, SPA  terapeut, Utbildat mig till Rayid konsult (personlig Utveckling genom tolkning av irisstrukturen), familjeträds- akademiker (syskonläsning) som kan används  tillsammans med ögon-läsning.(Utbildad av S.Odén, L.Westerlund & D.Johnson. Dipl. Av Raiyd International, Certified BOS practitioner av S.Odén & Denny Johnson – Founder).
Jag är diplomerad Virya Yoga lärare sedan 2013 och njuter av att hålla pass.

Jag arbetar tillsammans med företaget FitLine,  för allas hälsa och välmående.
Deras produkter hjälper till att förebygga sjukdomar och stöder en god hälsa. Det bästa sättet att behandla en sjukdom är alltid att förhindra att den uppkommer.

Jag har intresse för nonviolent communication (NVC) Där jag vill bidra med att fler människor lär sig att stå upp för sig själva och samtidigt ta in andras perspektiv genom NVC läs mer på: http://www.friareliv.se  (Jag är utbildad av Liv Larsson, Kaj Rung & Marshall B. Rosenberg.

Att lära oss att ha tålamod, lyssna in hur vi och andra mår, bli medvetna, hjälper oss at möta många behov på vår väg. Glöm inte att du bara har en kropp men många val i livet.

Sedan September 2016 driver jag Hälsosjälen i Piteå på heltid.

Jag har ett härligt rum på Nygatan 35B bakom Stadshotellet mitt i Piteå. Jag är tillbaka på Pite Havsbad men i dag som egen företagare och ansvarig för SPA Pite Havsbads Behandlingar.  Förutom det har jag börja var nere i min födelsestad Stockholm igen. Några dagar i månaden har jag fått möjligheten att ha massage behandlingar i Täby! 

Ta väl hand om dig och varmt välkommen !

Anneli Rydberg
Grundare av Hälsosjälen

Hälsosjälen hittar du på NYGATAN 35B & yogakurser på ABF.Ute på SPA Pite Havsbad & 2023 Jobbar jag i Stockholm, Täby några dagar i månaden

På Nygatan 35 B  Här har jag massage, och hälsocheckar för att förebygga ohälsa.  YOGA har vi  i samarbete med ABF på Rådhustorget i Piteå Kyrkbrogatan 10c .Ute på SPA Pite Havsbad har vi blandade behandlingar och i Täby har jag massage.

Spa Pite Havsbad

Där jobbar jag tillsammans med andra härliga terapeuter. 
Välkomna till ett av Norrlands största SPA med utsikt över havet och den vackra Norrlands skärgården. Här kan du gå på DAG-SPA och boka härliga behandlingar. Behandling bokas på nätet, varierande öppettider. 
 
Frågor angående DAG-SPA på spa@pitehavsbad.se
Betala våra behandlingar med Kort, Klarna eller Swish. Pite havsbads presentkort gäller inte på SPA- behandlingar. Passa på och boka en HÄLSOCHECK! Kostnadsfri  

 

E-post: spapitehavsbad@gmail.com
Tel: 070-699 59 63

www.pitehavsbad.bokadirekt.

SPA Pite Havsbad
Välkomna!

Karin Barklöf Persson

Akupunktur är en flertusenårig metod att uppnå balans och hälsa. En god hjälp vid exempelvis stressrelaterade symtom, utmattningssyndrom, olika smärttillstånd och så vidare.

Jag heter Karin Barklöf Persson och har en 3-årig utbildning i traditionell kinesisk medicin, Wu Xing skolan och Basmedicin Ersta högskola. Jag är även medlem i svenska akupunkturförbundet.

Läs mer på  : www.barklofsakupunktur.se

Vi använder cookies på denna webbplats för din upplevelse