Vem är jag!

Anneli Rydberg

Hej Anneli Rydberg heter jag! Jag brinner för hela människan och ser livet som ett pussel.
Att få bidra med det som berikar mitt liv gör livet mer levande.

 

Jag flyttade upp från  Stockholm 1995  nybliven diplomerad massageterapeut på Axelsons gymnastiska Institut för att jobba på Pite Havsbads SPA – avdelning. En fantastisk man höll mig kvar i Piteå och vi har fått två härliga barn tillsammans.

Med åren har jag hunnit med att utbilda mig till spädbarnsmassör på Nordiska föreningen för instruktörer i spädbarnsmassage, hästmassör på Axelsons gymnastiska Institut, SPA  terapeut, Utbildat mig till Rayid konsult (personlig Utveckling genom tolkning av irisstrukturen), familjeträds- akademiker (syskonläsning) som kan används  tillsammans med ögon-läsning.(Utbildad av S.Odén, L.Westerlund & D.Johnson. Dipl. Av Raiyd International, Certified BOS practitioner av S.Odén & Denny Johnson – Founder).
Jag är diplomerad Virya Yoga lärare sedan 2013 och njuter av att hålla pass.

Jag arbetar tillsammans med företaget FitLine,  för allas hälsa och välmående.
Deras produkter hjälper till att förebygga sjukdomar och stöder en god hälsa. Det bästa sättet att behandla en sjukdom är alltid att förhindra att den uppkommer.

Jag har intresse för nonviolent communication (NVC) Där jag vill bidra med att fler människor lär sig att stå upp för sig själva och samtidigt ta in andras perspektiv genom NVC läs mer på: http://www.friareliv.se  (Jag är utbildad av Liv Larsson, Kaj Rung & Marshall B. Rosenberg.

Att lära oss att ha tålamod, lyssna in hur vi och andra mår, bli medvetna, hjälper oss at möta många behov på vår väg. Glöm inte att du bara har en kropp men många val i livet.

Sedan September 2016 driver jag Hälsosjälen i Piteå på heltid.

Jag har ett härligt rum på Nygatan 35B bakom Stadshotellet mitt i Piteå. Jag är tillbaka på Pite Havsbad men i dag som egen företagare och ansvarig för SPA Pite Havsbads Behandlingar.  Förutom det har jag börja var nere i min födelsestad Stockholm igen. Några dagar i månaden har jag fått möjligheten att ha massage behandlingar i Täby! 

Ta väl hand om dig och varmt välkommen !

Anneli Rydberg
Grundare av Hälsosjälen

Hälsosjälen hittar du på NYGATAN 35B, SPA Pite Havsbad & i Stockholm, Täby när min tiden räcker till.

Hos mig kan du också handla produkter från Trendrehab för minst 20% rabatt. Skriv Hälsosjälen i rabattrutan när du handlar så dras det av.

Vill du handla de oljor vi arbetar med i våra aroma behandlingar. De kommer från Doterra så klicka på DOTERRA rutan .

Spa Pite Havsbad

Där jobbar jag tillsammans med andra härliga terapeuter. 
Välkomna till ett av Norrlands största SPA med utsikt över havet och den vackra Norrlands skärgården. Här kan du gå på DAG-SPA och boka härliga behandlingar. Behandling bokas på nätet, varierande öppettider. 
 
Frågor angående DAG-SPA görs på spa@pitehavsbad.se Mobil 070-699 29 07
 
Betala våra behandlingar med Kort på plats eller online, Klarna eller Swish. 
Pite havsbads presentkort gäller inte på SPA- behandlingar.
Passa på och boka en HÄLSOCHECK! Kostnadsfri  vid* bokning av massage.
 

E-post: spapitehavsbad@gmail.com
Tel: 070-699 59 63

www.pitehavsbad.bokadirekt.

SPA Pite Havsbad
Välkomna!

Mer om mig!

Jag gillar att bidra med det som gör skillnad?

Jag har stressat, haft astma och eksem och många andra problem med det! När jag hitta näring som nådde ut till mina celler fick jag ett nytt liv!

Det tog tid men sakta har jag fått ett friskare kropp och själ. I dag 14 år senare mår jag bättre en någonsin tidigare. Då gör det inget att åren går och man har fyllt 57 år

Det är bättre att förebygga ohälsa?

MEN !! Det är aldrig försent!

Det tog många år för mig att  hitta det som gjorde skillnad. I dag upplever  jag mig friskare, piggare och mår bättre för varje år.

NÄRING – Jag har valt att jobba med FitLine pga deras NTC koncept (läs mer under näring). Det bidrar till att cellen kan ta upp 95-98% oavsett  om du stressar eller på annat sätt har svårt med upptag. Det har gjort skillnad för mig, min familj och många andra som inte trott på FitLine men endå provat!  

Kroppen hjälper dig efter sina förutsättningar hela tiden.. Att dricka, äta och andas är viktiga saker för att vakna utvilad, orka träna och göra bra val i varje stund!  , Anneli

: www.40129956.fitline.com

Vi använder cookies på denna webbplats för din upplevelse