Vill du veta mer om Näring?

Stämmer det att vi är vad vi äter

De flesta vet att vi behöver näring men hinner du med att ”odla”, handla, tugga, laga och sitta i lugn och ro och äta?
Välj en ENKEL väg att stötta kroppen. Det är alltid lättare att förebygga än att bota. 

Det ska vara enkelt!

Att stötta sin kropp på ett enkelt sätt med näring som går ut i cellerna gör skillnad. Vill du veta mer? Ring mig Anneli 070-699 59 63

våra produkter

Vill du prova våra produkter!

Handla billigare via länken Billigast eller kontakta Anneli Rydberg 070-699 59 63, halsosjalenyoga@gmail.com

Här får du 30 dagars öppet köp!

Jag hjälper dig med funderingar och frågor!

Vill du veta mer?

Handla billigare via länken BILLIGAST eller kontakta  gärna mig! Jag hjälp. dig!

Obs. Klicka på bli kund i kundkorgen för att göra engångsbeställningen. Välj i vårt sortiment

Sport

Många av Sportproffsen använder FitLine Sport. Använd länkarna för att lära dig mer om produkterna.

Lär dig mer

Ni har säkert hört uttrycket: ’ Vi är vad vi äter’.
Enligt näringspreparaten jag rekommenderar är vi inte vad vi äter, utan vad vi kan tillgodogöra oss. När kroppen kan tillgodogöra sig det den behöver, förbättras vårt immunförsvar och vi blir självläkande.

För att näringsupptaget ska fungera optimalt är det viktigt att vi hjälper vår kropp på bästa möjliga sätt. Att äta näringsriktigt, stressa mindre, få ordentligt med sömn och att röra på kroppen gäller för alla som vill uppnå en förbättrad hälsa. Men, räcker det här? Vad kan vi människor göra för att ge oss själva de allra bästa förutsättningarna till ett friskare liv?

Kelly Turner, läkare och cancerforskare i USA, intervjuade över 100 cancerpatienter som hade lyckats bota sin cancer trots läkares dystra prognoser. De här patienterna lyckades vända cancerförloppet genom en rad olika livsstilsförändringar. Kan vi i våra liv lära oss något från den här forskningen? Kan vi bota oss själva (eller i alla fall bli bättre) när vi har blivit allvarligt sjuka? Kan vi lära oss sätt att förbli friska och på så sätt undvika sjukdomar? Att leva förebyggande är oftast mycket mindre tidskrävande och kostsamt än försöken att bli frisk när man väl blivit sjuk.

Kelly Turner hittade nio gemensamma nämnare bland överlevarna. Bland annat hade patienterna börjat äta mer hälsosamt, använt olika metoder för att öka sina positiva känslor/tankar och fördjupat sig andligt (exempelvis mediterat). En annan viktig gemensam nämnare var att patienterna börjat äta kosttillskott. Det var tre typer av kosttillskott som var viktigast;

Kosttillskott som:

  1. ökar kroppens näringsupptag
  2. avgiftar kroppen från bakterier, virus och rensar ut slaggprodukter
  3. stärker immunförsvaret.

Kelly Turner har skrivit boken ’Radical Remission’ som handlar om hur cancerpatienter vände cancerförloppet.

Min syn och enligt många forskningar, läkare och forskares syn så är det bättre att förebygga än att behöva bota!

Oavsett om du upplever dig frisk eller sjuk? Ta hand om dig  på ett enkelt sätt och stärk upp ditt immunförsvar! Hjälp kroppen att  hjälpa sig själv!  Att vakna innan klockan ringer full av energi och utan krämpor och förkylningar är en bra start! 

När vi blir äldre förändras vår ämnesomsättning och näringsupptaget minskar.  Vi behöver mer mineraler, vitaminer och antioxidanter som når ut till cellerna för att hjälpa till att förebygga, sjukdomar,  benskörhet och förtidigt åldrande.  Vad behöver du? Allt är beroende på vem du är och vilka förutsättningar du har & hur du  har levt?  Vi alla är olika därför har jag valt att jobba med FitLIne som har ett NTC koncept lsom snabbt når cellerna oavsett om du stressar eller har dåligt upptag i tarmen. Näringen är framtagen för att stötta och hjälpa tarmen till balans för att själv ha möjligheten att förebygga ohälsa.

“Jag är 53 år men friskare än när jag var 20 år. Smärtor, krämpor, trötthet  och att vara sjuk på olika sätt hör inte till åldern. Vi kan alla påverka vår fantastiska kropp!”

DET SKA VARA ENKELT! Testa våra näringsdrycker 30 dagars öppet köp!

En dryck på morgonen med 1,5 kg grönsaker, frukter ,bär probiotika två stammar och inulin,matspjälkningsenzymer,  Ayurvediskaörter för matspjälkningen och allt som finns i vår Aktivize. En fantastisk start för kroppen på morgonen för att orka med dag.

På kvällen, efter träning tas 10 basmineraler för att stötta kroppen till återhämtning, bidrar till att minska syror. många idrottare älskar den se vår idrotts klipp!

Ved IN på morgonen för att starta dagen och askan ut på kvällen för stötta kroppens återställning med basmineraler över natten. 

Det är alltid lättare att förebygga en att bota!

Låter det intressant Ring eller skriv så tar jag kontakt med dig!.. 

Lär dig mer om näring & PM

Kontakt

  • halsosjalenyoga@gmail.com
  • 070- 699 59 63

Följ oss

Hitta hit

Hälsosjälen i Piteå

NYGATAN 35 B Massage och Näring.

Yoga i samarbete med ABF på Rådhustorget. Kyrkbrogatan 10c