Vill du veta mer om Näring?

Stämmer det att vi är vad vi äter

De flesta vet att vi behöver näring men hinner du med att ”odla”, handla, tugga, laga och sitta i lugn och ro och äta?
Välj en ENKEL väg att stötta kroppen. Det är alltid lättare att förebygga än att bota. 

Det ska vara enkelt

Att stötta sin kropp på ett enkelt sätt med näring som går ut i cellerna gör skillnad. Vill du veta mer? Ring mig Anneli 070-699 59 63

våra produkter

Vill du prova våra produkter!

Handla billigare via länken Billigast eller kontakta Anneli Rydberg 070-699 59 63, halsosjalenyoga@gmail.com

Här får du 30 dagars öppet köp!

Jag hjälper dig med funderingar och frågor!

Vill du veta mer?

Handla billigare via länken BILLIGAST eller kontakta  gärna mig! Jag hjälp. dig!

Obs. Klicka på bli kund i kundkorgen för att göra engångsbeställningen. Välj i vårt sortiment

Sport

Många av Sportproffsen använder FitLine Sport. Använd länkarna för att lära dig mer om produkterna.

Lär dig mer

Min syn och enligt många forskningar, läkare och forskares syn så är det bättre att förebygga än att behöva bota!

Oavsett om du upplever dig frisk eller sjuk?

Ta hand om dig  på ett enkelt sätt och stärk upp ditt immunförsvar!

Hjälp kroppen att  hjälpa sig själv! 

Att vakna innan klockan ringer full av energi och utan krämpor och förkylningar är en bra start! 

När vi blir äldre förändras vår ämnesomsättning och näringsupptaget minskar.  Vi behöver mer mineraler, vitaminer och antioxidanter som når ut till cellerna för att hjälpa till att förebygga, sjukdomar,  benskörhet och förtidigt åldrande. 

Ni har säkert hört uttrycket: ’ Vi är vad vi äter’.
Enligt näringspreparaten jag rekommenderar är vi inte vad vi äter, utan vad vi kan tillgodogöra oss. När kroppen kan tillgodogöra sig det den behöver, förbättras vårt immunförsvar och vi blir självläkande.

För att näringsupptaget ska fungera optimalt är det viktigt att vi hjälper vår kropp på bästa möjliga sätt. Att äta näringsriktigt, stressa mindre, få ordentligt med sömn och att röra på kroppen gäller för alla som vill uppnå en förbättrad hälsa. Men, räcker det här? Vad kan vi människor göra för att ge oss själva de allra bästa förutsättningarna till ett friskare liv?

Vad behöver du?

Allt är beroende på vem du är och vilka förutsättningar du har & hur du lever och har levt?  Vi alla är olika därför har jag valt att jobba med FitLIne som har ett NTC koncept som snabbt når cellerna oavsett om du stressar eller har dåligt upptag i tarmen. Näringen är framtagen för att stötta och hjälpa tarmen till balans för att själv ha möjligheten att förebygga ohälsa.

”Jag är 54 år men friskare än när jag var 20 år.

Smärtor, krämpor, trötthet  och att vara sjuk på olika sätt hör inte till åldern. Vi kan alla påverka vår fantastiska kropp!”

Kelly Turner, läkare och cancerforskare i USA, intervjuade över 100 cancerpatienter som hade lyckats bota sin cancer trots läkares dystra prognoser. De här patienterna lyckades vända cancerförloppet genom en rad olika livsstilsförändringar. Kan vi i våra liv lära oss något från den här forskningen? Kan vi bota oss själva (eller i alla fall bli bättre) när vi har blivit allvarligt sjuka? Kan vi lära oss sätt att förbli friska och på så sätt undvika sjukdomar? Att leva förebyggande är oftast mycket mindre tidskrävande och kostsamt än försöken att bli frisk när man väl blivit sjuk.

Kelly Turner hittade nio gemensamma nämnare bland överlevarna. Bland annat hade patienterna börjat äta mer hälsosamt, använt olika metoder för att öka sina positiva känslor/tankar och fördjupat sig andligt (exempelvis mediterat). En annan viktig gemensam nämnare var att patienterna börjat äta kosttillskott. Det var tre typer av kosttillskott som var viktigast;

Kosttillskott som:

  1. ökar kroppens näringsupptag
  2. avgiftar kroppen från bakterier, virus och rensar ut slaggprodukter
  3. stärker immunförsvaret.

Kelly Turner har skrivit boken ’Radical Remission’ som handlar om hur cancerpatienter vände cancerförloppet.

 DET SKA VARA ENKELT !  –  Morgonen & Kvällsdrycken

Testa våra näringsdrycker 30 dagars öppet köp!

Starta morgonen med  ett glas av ekologiska frukter, grönsaker & bär. Som motsvarar näring från 1 ½ kg

Allt i ett perfekt balans. Vattenlösligt & lättupptagligt

Morgondrycken innehåller alla viktiga vitaminer som kroppen behöver+ probiotika för tarmen+ matsmältningsenzymer som är viktiga för matsmältningen+ Ayurvediska örter som läker mage och tarm+ Gurkmeja som är väldigt nyttig (anti-inflammatoriskt) och med mycket bättre upptag, än om du tar gurkmeja i maten.

Morgondrycken innehåller massor av ekologiska frukter, grönsaker, bär, örter som innehåller massor av antioxidanter och fibrer. Alla dessa fina ingredienser gör att dina celler får mer energi och kan mer effektivt bli av med slaggprodukter. Restprodukter, toxiner etc. När dessa slaggprodukter kommer ut ur cellen fungerar cellen mer effektivt…

… men slaggprodukterna lägger sig utanför cellen och sen när man tar kvällsdrycken (mineralerna) så är det mineralerna som binder till sig alla dessa slaggprodukter och transporterar ut dom ur kroppen. Alla syror som bildas under dagen när vi är aktiva behöver bindas till mineraler (det bildas då mineralsalter som vi kan kissa ut). Mineraldrinken basar kroppen och ser till att vi får ut slaggprodukterna och syror. Mineralerna stärker skelettet och musklerna och gör att vi lättare kan slappna av och återhämta oss. Mineralerna är jätteviktigt för peristaltiken i tarmen dvs tarmrörelserna och mineraler är jätteviktigt för hjärtat och alla andra inre organ. Mineralerna stärker immunförsvaret, minskat inflammationer och är sår-läkande.

Även om man börjar uppleva att man får mer energi av morgondrycken, så i längden kommer vi att bli trötta om vi inte får ut slaggprodukterna och balanserar alla vitaminer vi tar på morgonen med mineralerna på kvällen.

Det är därför det heter optimal setet, för det är optimalt för vår hälsa.

Man kan också säga!

Vitaminerna (morgondrycken) är städerskorna som städar hela huset och lägger ut sopporna på gatan. 

Mineraler (kvällsdrycken) är sopbilarna som transporterar bort soporna. 

Var tacksam för sopbilarna.

Det är alltid lättare att förebygga en att bota!

Låter det intressant Ring eller skriv så tar jag kontakt med dig!..

Lär dig mer om näring & PM

Fitline & Näring hos Hälsosjälen i Piteå, Norrbotten

Om du har några som helst funderingar angående Fitline eller näring, så tveka inte på att höra av dig! Oavsett om du bor i Norrbotten eller någon annanstans i Sverige så är Hälsosjälens vision att hjälpa dig. Varmt välkommen med dina frågor och funderingar.