Näringsdrycker

Enkelhet! Morgon och kväll!

Grunden till en bra start på dagen!

Drycken läker mage & tarm, stärker immunförsvaret och har ett lågt glykemiskt index.  Vilket gör att den hjälper till att balanserar blodsockret och är bra för diabetiker och minskar sötsuget.

Antioxidanterna hjälper hela mag-tarmkanalens funktioner och cellernas energiomsättning och behövs för att motverka fria radikaler. Laktas är tillsatt i små mängder och gör att laktosintolerans  ofta blir mycket bättre. Fibrer är tillsatta för att hjälpa till med utrensningen av  slaggprodukter.

Morgondryck

Ett glas med morgondryck ger kroppen en bra start på dagen.

Här finns alla näringsämnen, antioxidanter,  betakaroten, C, E, och spårämnet, folsyra, selen. Enzymer för bättre matspjälkning och ökar näringsupptaget. Probiotika med  tarmbakterier som bygger upp tarmen för bättre näringsupptag och skydd mot dåliga bakterier. För att probiotikan ska ’överleva’ finns även inulin, ayurvediska örter . Alla B-vitaminer, guerana, en specifik brunalg för bättre syreupptag och träningskapacitet. Gurkmeja är starkt inflammationshämmande. Här är alla näring samverkande med varandra.

Den skapar bra förutsättningar för att du ska orka ta dig an de dagliga utmaningarna!

NYA Power Cocktail Innehåller allt det som den ursprungliga innehöll + 22 nya råvaruextrakt! Det man särskilt behöver lyfta fram är Polyfenoler.
Polyfenoler är det som ger frukter, bär och grönsaker sin färg, doft och smak. Vanliga källor är bl.a. bär, frukt och grönt te. Polyfenoler anses vara antioxidanter och finns i flera former, där den kanske mest kända är flavonoider.

Polyfenoler har länge varit kända för sina hälsobringande effekter. Polyfenoler minskar kraftigt risken att dö i förtid – genom att motverka ett flertal, ofta kroniska sjukdomstillstånd.

Komplexet av polyfenol och protein bryts inte ner helt i magen. Det gör att polyfenoler kan nå blodet och fortfarande vara bundna till protein och därmed ge positiva hälsoeffekter som minskad risk för cancer och sjukdomar i hjärta och kärl.

 

Kvällsdryck

          Ett glas kvällsdryck med 9 Högvärdiga basiska mineraler 

          För återhämtning

 • Med 9 mycket näringsrika mineraler för bättre återhämtning. FitLine Restorate är den idealiska ”nattmössan”.
 • NTC stödjer ett optimalt näringsupptag
 • Rik på zink – bidrar till normal syra-basbalans, normal kolhydratomsättning samt normal omsättning av fettsyror
 • Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion
 • Smak av citrus
 • Mineraler bidrar till att stärka skelett, tänder, hår, hud och naglar.
 • Mineraler stärker immunförsvar och hjälper till att motverka kramper och myrkrypningar.
 • Drycken hjälper till med utrensning och mineraler har bra effekt och är bra vid övergångsåldern.
 • Det finns, magnesium som bidrar till att minskar trötthet och är viktig tillsammans med Kalcium för balansen mellan järn och krom.
 • Järn som behövs för att få in syre i kroppen, krom för minskat söt sug,
 • koppar viktig för immunsystemet, svår att få i sig via kosten, selen är en viktig antioxidant, kalium, mangan, koppar, natrium

Vill du veta mer eller prova? Kontakta mig ALLA frågor är välkomna. Vill du ha ett billigare pris kontakta mig så ordnar jag det.

Alla frågor är välkomna jag är till för dig!

för endast 30 kr om dagen kan du bidra med motsvarande 1,5 kg frukt, grönsaker och bär

Vår kropp är fantastisk på att hjälpa sig själv när den får hjälp!

Bidra till dig själv på ett mycket ENKELT sätt och förebygg ohälsa. Det här är endast naturliga råvaror så ge kroppen en ärlig chans att hinna göra förändringar och börja läka sig själv.

Eftersom vi bara önskar nöjda kunder har abonnemanget 30 dagars öppet köp.

(Alla pengar åter, ink start paket ej åter frakten )

Du beställer ett 30 dagars öppet köp för endast 912 kr. Start avg 220 kr ink. en burk Activize som ordinarie pris kostar 350 kr utan abonnemang. Activizen kommer endast i start orden för denna billiga summa som prov. Du får hem produkter för tre månader. Om du inte för något skickas nya varor ut var tredje månad.

Vill du avsluta abonnemanget meddelar du mig, kundtjänst.eller gå in på din sida som följer med och klicka på avsluta abonnemang.

Funderingar Ring mig 070-699 59 63  Nina – Anneli

halsosjalenyoga@gmail.com

Prova produkter & klicka runt på företagets sida! TITTA I VÅR PRODUKTKATALOG

Vill du prova produkterna utan att teckna dig på ett abonnemang? Här blir priset utan rabbater därför lite högre! . Vill du ha billigare kontakta mig Anneli . Det är ingen bindningstid på att prova våra produkter. Telefon 070-699 59 63

Gör en engångsbeställning HÄR! Vid abonnemang får du rabatt på alla produkter du handlar.

Kontakt

Följ oss

Hitta hit

Hälsosjälen i Piteå
Nygatan 35 B, Piteå
Yoga hos ABF, Rådhustorget

Vi använder cookies på denna webbplats för din upplevelse