Choklad

Ät god choklad För bättre hälsa

Xocai innehåller kallpressad kakao med certifierat antioxidant innehåll. Den har inga tillsatser, är diabetes vänlig och har en utsökt smak. En choklad av högsta kvalitet. 

  • Utan tillsatser
  • innehåller inget vax
  • Koffeinfria
  • Glutenfria
  • Laktosfria
  • Lågt GI
  • Kan ätas av diabetiker och veganer

Genom chokladen tillför du kroppen:
A,B,C,E – vitaminer, kalcium, kalium, fosfor, järn, magnesium och koppar.

Magnesium hjälper bl.a. kroppen med nervsystemet, hjärtat, tänder och minnet. Har du brist på magnesium kan du uppleva ett sötsug.

Man tillför också fibrer, enzymer, essentiella aminosyror, flavonoider (som hjälper blodkärlen att vidga sig bättre – vilket minskar risken för bl.a. hjärtinfarkt), trypofan som ger kroppen en avslappnande känsla och förbättrar sömn, samt antioxidanter som är det enda som stoppar fria syreradikaler att bryta ner cellerna i våran kropp.

Variety Pack Lite av varje

Xoçai® Nuggets, 2 x X Power Squares ™,och  XoBiotic Squares ™.

Var och en av dessa produkter har formulerats för att ge dig en betydande mängd antioxidanter från vår exklusiva blandning av kallpressad kakao och frystorkad açaibär utan raffinerade sockerarterna och ohälsosamma fetter, emulgeringsmedel och konserveringsmedel som finns i de flesta andra choklad.

Pris. 1.490kr/kartong
(obs fraktkostnad tillkommer utanför piteå)

Xoçaí Nugget 120 bitar i kartongen

De underbart exotiska smakerna av premiärkvalitativ kakao i kombination med açaí och blåbär gör det till vår mest populära produkt. Varje 12 gram Xoçaí Nugget är gjord med premiärkvalitativ mörk, belgisk choklad, som ger ett ORACfn-värde på 75 456 per portion-en extremt hög poäng jämfört med andra tillgängliga choklad.70 kalorier per bit. Minsta kakaohalten 67,5%- mäts på färdig produkt.

Pris. 1.390kr/kartong
(obs fraktkostnad tillkommer utanför piteå)

 X Power Squares 120 bitar i kartongen

7 port färsk frukt och grönt I varje bit

Är förmodligen den mest kraftfulla, hälsofrämjande chokladen. Kakaon är ofermenterad, soltorkad ”inte rostad” och kallpressad, vilket innebär att den har åtta gånger nivåerna av epicatechiner och katekiner och fyra gånger nivåerna av procyanidiner/ flavonoider än kakao producerad med standardbehandling. X Power Squares är laddade med antioxidanter och har ett oöverträffat ORACfn-värde på 16,488 per 6g biten. 33 kalorier per bit eller 1 point för viktväktar prat. 72.6% kakao – mäts på färdig produkt.

Pris. 1.390kr/kartong
(obs fraktkostnad tillkommer utanför piteå)

XoBiotic Squares Ca 120 bitar I kartongen

Förvånansvärt verkar choklad vara ett perfekt fordon för att hjälpa probiotiska organismer att nå sin destination. Som ett resultat har Xoçaí utvecklat XoBiotic Squares, den första hälsosamma mörka chokladprodukten som också innehåller funktionella nivåer av probiotiska organismer. Dessa probiotika bidrar till att skapa optimal balans i tarmkanalen och är nödvändiga för optimal matsmältning, näringsabsorption och  immunfunktion.

Pris. 1.390kr/kartong
(obs fraktkostnad tillkommer utanför piteå)

Xocai Omega Squares Ca 84 bitar I kartongen Finns ej för tillfället.

Det är ingen hemlighet att den nordamerikanska kosten är nästan helt brist på omega-3 fettsyror. Bristen på omega-3-fetter i den nordamerikanska kosten är så allvarlig att den har kopplats till en omfattande lista över hälsoproblem som citeras i över 2000 vetenskapliga studier.

Omega-3 är avgörande för kroppen, vilket innebär att de måste erhållas genom kosten. I själva verket rekommenderar National Institutes of Health att en individ konsumerar minst 220 mg / dag av DHA, de mest kritiska omega-3-fetterna. Den goda nyheten är att Xocai Omega Squares ger minst 200 mg DHA och EPA per tre-fyrkantig servering. Kvadraterna är en utmärkt källa till omega-3-fetter och främjar den nödvändiga balansen mellan essentiella fettsyror genom den unika blandningen av acai bär, apelsin, linfrö och ett patenterat, växtbaserat omega-3-fett. Ett flavonoid värd på 401 mg per bit.

Pris. 1.390kr/kartong
(obs fraktkostnad tillkommer utanför piteå)

Fyll i formuläret eller ring oss på
070-6995963 för en beställning!

Kontakt

Följ oss

Hitta hit

Hälsosjälen MåBra Center
Kyrkbrogatan 5b
941 31 Piteå

Vi använder cookies på denna webbplats för din upplevelse