Näring

Stämmer det att

De flesta vet att vi behöver näring men hinner du med att ”odla”, handla, tugga, laga och sitta i lugn och ro och äta?
Välj en ENKEL väg att stötta kroppen. Det är alltid lättare att förebygga än att bota.

Rubrik

Text

våra produkter

NäringsDrycker

Hälso Choklad

Kaplsar

Lär dig mer

Ni har säkert hört uttrycket: ’ Vi är vad vi äter’.
Enligt näringspreparaten jag rekommenderar är vi inte vad vi äter, utan vad vi kan tillgodogöra oss. När kroppen kan tillgodogöra sig det den behöver, förbättras vårt immunförsvar och vi blir självläkande.

För att näringsupptaget ska fungera optimalt är det viktigt att vi hjälper vår kropp på bästa möjliga sätt. Att äta näringsriktigt, stressa mindre, få ordentligt med sömn och att röra på kroppen gäller för alla som vill uppnå en förbättrad hälsa. Men, räcker det här? Vad kan vi människor göra för att ge oss själva de allra bästa förutsättningarna till ett friskare liv?

Kelly Turner, läkare och cancerforskare i USA, intervjuade över 100 cancerpatienter som hade lyckats bota sin cancer trots läkares dystra prognoser. De här patienterna lyckades vända cancerförloppet genom en rad olika livsstilsförändringar. Kan vi i våra liv lära oss något från den här forskningen? Kan vi bota oss själva (eller i alla fall bli bättre) när vi har blivit allvarligt sjuka? Kan vi lära oss sätt att förbli friska och på så sätt undvika sjukdomar? Att leva förebyggande är oftast mycket mindre tidskrävande och kostsamt än försöken att bli frisk när man väl blivit sjuk.

Kelly Turner hittade nio gemensamma nämnare bland överlevarna. Bland annat hade patienterna börjat äta mer hälsosamt, använt olika metoder för att öka sina positiva känslor/tankar och fördjupat sig andligt (exempelvis mediterat). En annan viktig gemensam nämnare var att patienterna börjat äta kosttillskott. Det var tre typer av kosttillskott som var viktigast;

Kosttillskott som:

  1. ökar kroppens näringsupptag
  2. avgiftar kroppen från bakterier, virus och rensar ut slaggprodukter
  3. stärker immunförsvaret.

Kelly Turner har skrivit boken ’Radical Remission’ som handlar om hur cancerpatienter vände cancerförloppet.

Min syn och enligt många forskningar, läkare och forskares syn så är det bättre att förebygga än att behöva bota!

Oavsett om du upplever dig frisk eller sjuk? Ta hand om dig  på ett enkelt sätt och stärk upp ditt immunförsvar! Hjälp kroppen att  hjälpa sig själv!  Att vakna innan klockan ringer full av energi och utan krämpor och förkylningar är en bra start! 

När vi blir äldre förändras vår ämnesomsättning och näringsupptaget minskar.  Vi behöver mer mineraler, vitaminer och antioxidanter som når ut till cellerna för att hjälpa till att förebygga, sjukdomar,  benskörhet och förtidigt åldrande.  Vad behöver du? Allt är beroende på vem du är och vilka förutsättningar du har & hur du  har levt?  Vi alla är olika därför har jag valt att jobba med FitLIne som har ett NTC koncept läs mer under näringsdrycker. För de som inte föredrar drycker har jag ett kapsel alternativ. De som behöver bittert och vill byta till nyttig choklad så har jag det.

”Jag är ny fyllda 52 år men friskare en när jag var 20 år. Smärtor, krämpor, trötthet  och att vara sjukpå olika sätt hör inte till åldern. Vi kan alla påverka vår fantastiska kropp!”

Testa Drycker eller kapslar, 30 dagars öppet köp! 

Låter det intressant Ring eller skriv så tar jag kontakt med dig!.. 

  • Kontakta mig

Lär dig mer om näring

Kontakt

  • halsosjalenyoga@gmail.com
  • 070- 699 59 63

Följ oss

Hitta hit

Hälsosjälen i Piteå
Kyrkbrogatan 5 b Stänger 16 December

Flyttar till NYGATAN 35 B  2019, Yoga i samarbete med ABF på Rådhustorget.